Netflix пусна премиера през юли 2017 година на Ozark, която поредица още в началото с първите серии получи възхитителни отзиви за своята актъорска игра. Сериалът спечели множество награди и получи 32 номинации за Primetime Emmy. За тези, които изостават все още и не са успели да изгледат поредицата, драмата се развива около главния герой Марти Бърд (Джейсън Бейтмън) и Уенди Бърд (Лора Лини), които са принудени да загърбят досегашния си живот и да започнат на чисто като трябва да изперат парите на мексикански наркокартел. Всичко това се случва в езерото на района Озарк в Мисури. Марти Бърд се заплита в мрежи с други местни престъпници и нещата излизат извън контрол.


В това шоу потресаващо се включват талантите Джулия Гарнър, София Хъблиц, Лиса Емъри, Скайлър Гертнер, Чарли Тахан, Джанет Мактиър, Том Пелфри, Джейсън Бътлър, Питър Мулан, Джордана Спиро, Феликс Солис, Есай Муралес и още куп силен поддържащ
актьорски състав.

Финалната част на сезон 3 беше изключително интересна и доста неща се объркаха за семейство Бърди. Попаднаха между чука и наковалнята, а ние нямаме търпение да разберем и видим какво ще се случи в следващия сезон 4.

Джулия Гарнър е Рут в Озарк, момичето, което обра овациите и грабна Еми наградата за изключителна поддържаща роля още в сезон 2. Тя е толкова гладък престъпник, колкото може да те срази с няколко реплики. Любима ни е! Наскоро, тя намекна в инстаграм, че отново е на снимачната площадка, което може само да ни радва. Криминалната драма ще се развие според нас по необичаен начин.

Сезон 4 ще бъде разделен на две части включващ по 7 епизода.
Вълнувате ли се!? Това ще е последния сезон на шоуто, което феновете трябва да знаят. Дата все още не е обявена и ако няма спънки с продукцията поради епидемичните мерки може би ще гледаме първата половина от сезон 4 до края на 2021 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *