От свободолюбивата природа на партньора Стрелец, до краткотрайният любовник Лъв – всичко, което трябва да знаете:

Когато започнете да харесвате някого, има толкова много въпроси – какво харесва, антипатии, природа, навици на човек, толкова въпроси, които си задаваме на ум, заедно с това вълнуващо чувство, любовта. Въпреки, че има много неща, които играят роля в бъдещето на една връзка, като трябва да започне с това да се познавате и разбирате перфектно.

„За да направите това, хороскопът на човек може да ви помогне изключително много“, казва Джесика Шарма, съветник по връзките и четец на карти таро.

Ето какво казва тя, по отношение на дванадесетте зодии:

Ако вашият партньор е Козирог, препоръчително е да поддържате очакванията си ниски или дори нулеви, понякога. Това е така, защото в крайна сметка може да се почувствате разочаровани. С тях просто трябва да вървите по течението.

Водолей: не насилвайте партньора си да ви казва всичко и то веднага. Те имат нужда от време, за да се отворят. И така, трябва да предоставите на партньора си Водолей време, за да бъде удобно да споделят как е преминал и какво се случва в съзнанието им.

Риби: можете да очаквате от тях да правят неочаквани неща. Могат да ви изненадат, като планират романтична вечеря на свещи или напишат стихотворение за вас. Вашият партньор предпочита да прави или казва неща, на импровизирана основа!

Овен: партньорът Овен ще ви преведе през всичко в точното време. Но трябва да им подскажете, че имате нужда от помощ.

Телец: те ще се стремят да отстранят всички недостатъци, които може да имате. Те винаги ще ви насочат, когато изоставате и това може да ви помогне изключително, за да се подобрите.

Близнаци: те са склонни да се променят много бързо. Всъщност, те биха могли да мислят за две неща едновременно или дори да променят поведението си светкавично. Не е изненадващо, че хората говорят – Близнаците са непредсказуеми!

Рак: вашият партньор Рак има непоправим навик да сравнява всичко. Било то подаръци, вашата личност, действия и дори реакции; и през повечето време нямат основателна причина за навика си. Научете се да живеете с него и всичко ще бъде наред, защото те не могат да се отърват от този досаден навик.

Лъв: вашиятт партньор Лъв може да загуби нервите си твърде рано. Но можете да бъдете сигурни, че те винаги ще бъдат отборен играч. Те ще бъдат вашата най-голяма система за подкрепа и винаги ще бъдат готови да ви дадат рамо, на което да плачете.

Дева: обикновено вашият партньор ще премине към творчески мерки в повечето неща, които предприема. Но не бива да се притеснявате, тъй като те ще достигнат върха във всичко, към което се насочат.

Везни: Везни ще действат по възможно най-глупавия начин – глупави шеги и т.н. Но каквото и да казват или правят дори с глупаво или игриво намерение, те го правят с гордост.

Скорпион: Може да е предизвикателство да бъдеш с партньор Скорпион. Те имат различни нюанси ; така че понякога става наистина трудно да ги прочетете. Ето защо често се казва, че Скорпионите са мистериозни, но също така са упорити. Те ще бъдат до вас през добри и лоши времена.

Стрелец: Стрелците са еднакви във връзката, както са и без такава – свободолюбиви. Трябва да се съобразите с темпото им, както и това очакват те от вас. Те няма да спрат заради вас и ще ви оставят, ако изостанете, защото те винаги търсят някой, който ще бъде партньор в техните приключения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *