Познахте ли ги ?

Те са прекрасни и талантливи актьори. Те са от наскоро нашумелия сериал „Съни бийч“. Те са Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев – Отчаяните съпрузи.

Назад във времето, свързваме името с така „безизвестния” забавен и драматичен сериал за млади и големи, който всеки от нас поне веднъж е чувал, гледал или гледа все още, може би, най – известните съпруги от малкия екран – „Отчаяни съпруги“.  

В този случай, заглавието проследява трудностите на „силния“ пол, като ни пренасят в една френска комедийна история. Оригиналът на постановката е френски и доста неща се базират на популярната френска култура. Тримата актьори са отчаяни, но забавни, приели предизвикателствата поставени им от жените.

Разказа се завърта около едно писмо, което е адресирано до Бойко, информирайки го, че любимата му го напуска. Двамата му най – добри приятели Явор и Дънди са единственото му спасение. Заедно, те започват да мислят, как Бойко да си я върне обратно, като разсъждават и нищят ежедневието и особеностите в живота на двойките.

Автори на постановка „Отчаяни съпрузи“ са Алекси Макар, Жером Даран и Стефан Мюра, режисьор е едно от най – ярките и млади  имена на театралната сцена Васил Дуев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *