Джеймс Бонд – като герой и филмов франчайз – се е вградил толкова дълбоко в поп културата, че дори някой да не е гледал нито един от филмите (или да е прочел някоя от книгите на Иън Флеминг), той вероятно все още може да дрънка от списък с думи и фрази, свързани с измисления шпионин. Неща като персонажа, който се представя, като „Бонд. Джеймс Бонд”, че избраната от него напитка (коктейлa, който се появява във филмите) е мартини, разклатено, не разбъркано и, че числото 007 е някак замесено.

Както и да е, ако не сте гледали всички (или който и да е) от филмите за Джеймс Бонд или сте в настроение за повторно гледане, може да се интересувате от възможност да спечелите 1000 долара за преяждане, гледайки всичките 24 филма за Джеймс Бонд. Ето какво трябва да знаете за тази работа. Тази мечтана работа.

В замяна на вашето време и водене на бележки, Nerd Bear (вашият работодател за месеца) ще ви плати 1000 долара, както и ще ви предостави карта за подарък от AMC за 50 долара, за да можете да гледате излизането на следващия филм за Бонд в кината, който за сега е с насрочена премиерна датс 30 септември 2021 г. Ще  получите и карта за подарък от Amazon на стойност 100$, за да гледате филмите на Amazon Prime.

За да кандидатствате за тази работа, обаче, има и няколко изисквания които трябва да покриете:

Първо трябва да сте най – малко на 18 години. След това да сте гражданин на САЩ или постоянно пребиваващ.
Възможност за гледане на всички 24 филма за период от 30 дни.
Активен профил в социалните медии (с прилично съдържание).

За да хвърлите шапката си на ринга, ще трябва и да обясните подробно, защо сте фен на Джеймс Бонд и заслужавате тази работа. (Така че, може би, ако никога досега не сте гледали нито един от филмите, може би ще бъдете отказан. Но никога не знаете – всеки обича аутсайдера.)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *