Блузите с дълъг ръкав поръчани от Yeezy, бяха разпродадени само за 24 часа.

Проектирани от Balenciaga и поръчани от модната марка на Kanye West, Yeezy. Събираната сума възлиза на 1 милион долара, като ще бъде дарена на семейството на покойния рапър.

Блузите с дълъг ръкав имат графика на DMX отпред, надпис „RIP“ над него и кръстове от двете страни. Единият ръкав е с датата, на която е роден, а другият – датата на смъртта му.

Според източници на TMZ, близки до West, сумата от над $ 1 милион започва да се трупа, след като стоката е пусната в продажба по време на панихидата на DMX през уикенда, на цена от 200 долара всяка. Всички лимитирани бройки са разпродадени за по-малко от 24 часа.

В допълнение към поръчването на блузи, Кени Уест беше и сред артистите, които се представиха на панихидата на DMX.

Уест откри събитието със своя хор в неделя, като изпя  „Keep On Movin“ на Soul II Soul, „You Brought The Sunshine“ на сестрите Кларк, химна „Jesus Loves Me“ и оригиналната им песен „Excellent“.

На сцената излезнаха още, Nas,  Eve  и  Swizz Beatz. 12-годишната дъщеря на DMX, Sonovah също рапира версия на песента на баща си ‘Slippin’, от албума му от 1998 г. ‘Flesh of My Flesh, Blood of My Blood’.

В емоционална почит, най-големият син на DMX Ксавие Симънс каза „баща ни е цар, баща ни е икона“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *